Sunnuntaina pidettiin Tukholmassa perinteiset minimarkkinat ja ensimmäistä kertaa liityin nukkekotiyhdistyksen porukkaan ja lähdin matkalle. Puhetta ja naurua riitti kahdeksi päiväksi ja vieläkin poskia pakottaa. :D Ruotsin sanavarasto laajeni aamun kolmesta sanasta iltapäivän kahdeksaan sanaan ja mikä parasta: ne tulivat jo sujuvasti skåneksi! ;D

Markkinoilla olin ensisijaisesti myymässä pikkukippoja mutta ostoksiltakaan ei voi välttyä. Suomalaiset myyjät sattuivat sijaitsemaan lähimpänä joten suurin osa ostoksista on kotimaista tuotantoa, ja näin pääsin myös käsiksi syksyn parhaisiin uutuuksiin jo ennen Vanhan markkinoita. :D Hannalta mukaan tarttui kokonaiset viisi kissaa, joiden kuvauksessa olisi taas vähän toivomisen varaa.

2054761.jpg

Larissalta ostin ihan käsittämättömän taitavasti tehdyt posliiniset ruukut, jotka on maalattu käsin. Anna-Liisa Soikalta ostin ihanan korin keittiöön. Loput tavarat ovat kaupallista tuotantoa.

2054762.jpg


Kiitokset kaikille mukavasta matkaseurasta! :D

Hups, vähän edittiä:

2054763.jpg

Kotomaan kamaralta on tarttunut viime aikoina mukaan näitä: Pieni nallelapsi sadetakissa sinellin löytöosastolta ja lasiset pienet joulukuusen pallot Ikeasta. Noista kuusenpalloista ajattelin tehdä valaisimia.