Synttäriswap 2008

Osallistun tänä vuonna Nuket-listan syntymäpäiväswappiin jossa lähetetään pieni syntymäpäiväyllätys kaikille ringin jäsenille vuoden mittaan. Omat synttärini olivat maanantaina ja postipoika onkin raahannut paketteja laukku pullollaan.

Tässä uusimmat aarteeni joita iki-ihanat miniystävät lähettivät:

1. Virpi Kurjenpolvesta lähetti ihanan kynttiläkruunun, kukkasia ja ihanan pitsiliinan.

1347064.jpg

2. Päiviltä tuli Pikkuruinen piipunrassinalle,  hauskat pienet puut ruukuissa,  ihanaa  mustaa  koristehiekkaa, kakku,  kangasta ja nauhaa.

1347065.jpg

3. Kirsi oli pakannut pakettiin ihania tapetteja, talonpoikaishenkistä kangasta, pääsiäismunia korissa ja kivan tipun.

1347066.jpg

4. Sariannan paketista kuoriutui varsin kattava kangasvalikoima, nauhoja, ihan hillitön pikkukaruselli ja nukkekodin sammutuspeite.

1347067.jpg

5. Kettuemolta sain helmiä, pitsiä, nauhoja, unikkopussin, mmmm.... suklaata, vispilän, kynttilöitä vadilla, hauskat ruokapakkaukset ja kauniin taulun.

1347079.jpg

6. Minna oli kirjonut hauskan ristipistotaulun jossa on syntymäpäiväni ja pienet puput. Lisäksi paketista löytyi nauhoja, korutyyny, piirakka, hunajapurkki, keittiöpyyhe, pieni peili, hiiri ja taitavasti punottu metallilankakori joka ei valitettavasti erotu kuvasta hyvin.

1347084.jpg

7. Meerikka lähetti reippaalle lapsinallelle lumilaudan ja kukkasia ruukussa. (hiihtokeskus olisi muuten aika kiva.... :D )

1347087.jpg

8. Arja oli taiteillut kauniin kaakeliuunin ja puunkantokopan käsinmaalatuin kukkasin. Paketista löytyi myös ruiskuja, joille on aina käyttöä pikkuastiatuotannossa. :D

1347091.jpg

9. Tiina H oli virkannut ihanan pitsiliinan jonka päällä on kaksi hänen käsin tekemäänsä keramiikkalautasta (ihanat lasitteet!). Lisäksi paketista löytyi kivaa "tilkkukangasta", nauhaa, helmiä, lasikarahvi ja jännät lasinappulat jotka käyvät sellaisinaan paperipainoiksi.

1347092.jpg

10. Ameliitta yllätti syötävän suloisilla saappailla ja yhteensopivalla laukulla, lisäksi paketista löytyi kankaita, nauhoja, pitsiliinoja, kakkuja, miekkoja ja hiirenloukku. :D

1347095.jpg

11. Anutiinalta sain ihanan värisen kylpytakin ja pyyhkeitä sekä vaniljantuoksuista jalkakylpyä. Mietin tässä vaan että onko jalkakylpy tarkoitettu pienille vai isoille jaloille? :D Oli vielä pakko leikata tuo mustakaaputarra kuoren takaa tulevia tarpeita varten.

1347096.jpg

12. Mirka lähetti ihanat strassikoristellut peilit, kaulakorun ja jännät korulukot joista saa ultrahienot osat johonkin tulevaan juttuun. Tietääkö kukaan miten selitetään miessukukunnan edustajalle, että noin kuusikerroksinen prinsessalinna on ehdottoman tarpeellinen? ;D

1347098.jpg

13. Maire lähetti ihania kankaita ja suloisen puputaulun. Olen aivan lääpälläni varsinkin tuohon ruudulliseen kankaaseen ja koitankin tässä miettiä miten saan sen hyödynnettyä parhaiten. :D

1347105.jpg

14. Tippaliisan paketti suorastaan pursusi toinen toistaan ihanampia käden töitä. Ihana neulottu mekko, riippumatto, vauvan peitto ja tyyny, mattoja, pitsiliinoja, hartiahuivi, pipo ja kaulaliina, nauhoja, kangasta ja vaikka mitä!

1347107.jpg

15. Laran paketista kuoriutui mystinen kartta, ihana laukku, silmätippapulloja ja maailman suloisin posliinikissa. Kuvakulma ei ole kaikkein paras muun paketin sisällön kannalta kun yksi höpö tiirasi vaan kissaa! :D

1347111.jpg

16. Maarit oli taiteillut superhienot kalastusvehkeet, virvelin, haavin ja kalastuslaukun. Maarit oli tehnyt myös lippukelat maailmanpyörän lippukassalle. Taidan laittaa myös kalastusvehkeet lipunmyyjän koppiin odottamaan työpäivän päättymistä. :D

1347112.jpg

17. Tiina oli rakentanut postilaatikon ja virkannut suloisen pehmoisen hartiahuivin. Lisäksi paketista löytyi kangasta, pitsiä ja kukkia.

1347113.jpg   

18. Mimikon paketista kuoriutui virkattu päiväpeitto ja tyynyt, kaksi kynttilää, pinkka kirjoja ja neulomus puikoilla lankakerineen. Päiväpeitossa on hauska reikäkuosi, ja mietinkin että sopisiko se tulevaan kodintarvikeliikkeeseen matoksi?

1347116.jpg

19. Hanna H oli punonut ihanan kynnysmaton, ja paketista löytyi myös virkattu pitsiliina, kakkuvuoka, kukkia maljakossa, sini-kultaraitaista kangasta (se prinsessalinna, taas!) ja sipuleita virkatussa sipulipussissa.

1347117.jpg

20. Mustixin paketista löytyi reppu joka toimii, oikeasti, soljet, narut ja kaikki. Ja repun läppään on huovutettu nallen pää. :D Lisäksi paketissa oli ihania sametteja, nauhoja, hattara, pieni nallemerkki ja lilliputtikortti.

1347119.jpg

21. Laura oli tehnyt tyylikkään käsilaukun ja seinäkellon. Lisäksi paketista löytyi ihana lasikissa, nauhaa, nallen kuvia ja pääsiäisruohoa. :D

1347120.jpg

22. Katjaliini oli tehnyt ihanan vessapaperitelineen ja laskiaispullia (nam!) lisäksi paketissa oli kukkakannu, kaunista kangasta, nauhaa hauska hiiri ja enkelikoristeet.

1347122.jpg

23. Tean paketista löytyi vaikka mitä: Kauniit petivaatteet, karkkeja purkaissa, omenoita virkatussa korissa, kukkakimppu, nalletyynyt, läpikuultavista massoista tehty maljakko, ruutukangasta, nauhoja ja pykäilty liina.

1347125.jpg

24. Marisalta sain suloiset verhot tangossa, ihanaa kukkakangasta, kukkasia maljakossa ja karamelleja rasiassa.

1347126.jpg

25. Lotta yllätti voimailulaitteella. :D Tämä on siis se mihin pitää lyödä tivolissa nuijalla että musta kuula nousisi ihan ylös ja kilahtaisi kelloon. Sopii täydellisesti huvipuistooni, ja piti heti kuvatessa mallata viereen nallea jonka olin ajatellut sopivan tuon pisteen työntekijäksi. Nalle ei ole paljon lasta suurempi mutta sopii mielestäni hommaan täydellisesti, eikö?

1347131.jpg

26. Susannalta sain tapettirullia, viiniä, viinirypäletertun, piirakan, lehden ja hauskan seinävaatteen jossa on kakkuja ja teksti "too much of a good thing is wonderful" Tuolle on naurettu täällä meidän anonyymien ylensyöjien taloudessa. ;D

1347133.jpg

27. Olga lähetti iki-ihanat luistimet ja ruusukuvioisen tarjottimen sekä karkkitankoja ja voileipiä.

1347135.jpg

28. Saanan  paketista löytyi hollannikkaat, ihanan tuoksivia katajan siivuja, kukkia, kirja, nalletarroja,  monikäyttöistä joulukoristenauhaa ja jänniä pääsiäisaiheisia paljetteja.

1347137.jpg

29. Jossulta sain kangasta, pitsiä, nauhoja, hauskan mallisen käsilaukun, ovikranssin, supersankarisarjakuvia, sanomalehtiä, helmiä sekä enkelikoristeen.

1352034.jpg

30. Kaisalta sain ihanan virkatun pitsiliinan, kankaita, nauhoja, pitsejä sekä kauniita helmiä ja jännän ornamentin jota en raaski käyttää varmaan viiteen vuoteen. :D

1357761.jpg

-----

Täytyy sanoa, että ikinä ei ole ollut tällaista joulua synttärinä. Ihan mielettömän ihania juttuja kuoriutui jokaisesta paketista. Sanoinko jo, että ihania?

Suuret kiitokset kaikille lahjojen lähettäjille! :D