Tämä ei ole sitä miltä näyttää. Mä ihan vaan pikkuisen testailen että miltä talo tulee näyttämään sitten joskus. Meilläpäin parin aukon sahaamista ei vielä oikeastaan lasketa rakentamiseksi. :D

Tässä talo edestäpäin. Yläkerran kolmionmallinen ikkuna on mystisesti muuttunut kaari-ikkunaksi ja pieni erkkeri on paikoillaan.

1806616.jpg

Myös talon sivulla on erkkeri jonka katolle ajattelin tehdä pienen ranskalaisen parvekkeen.

1806619.jpg

Parveketta varten tarvittiin tietenkin ovi. Katto pullottaa koska vessan väliseinä ei ole  vielä paikoillaan.

1806617.jpg

Tässä talo takaa päin, 1:12 kalusteet kylppärissä näyttävät vähän isoilta joten tämän mökin kalusteet pitää varmaan tehdä kaikki itse.

1806622.jpg

Alakerran kanssa suurin murhe on tällä hetkellä huonejärjestys. Alkuperäinen suunnitelma oli, että takavasemmalla ulko-oven vieressä olisi ollut pieni eteinen ja heti sen vieressä ikkunoiden alla keittiön taso. Oven oikealle puolelle, erkkerin eteen suunnittelin alun perin pientä pyöreää ruokapöytää ja loppu tila olisikin jäänyt olohuoneeksi. tilan keskelle piti laittaa muuri jonka toisella puolella olisi ollut olohuoneen takka ja toisella puolella jonkinlainen puu-uuni keittiöön. En vain alunperin tajunnut ettei sitä muuria voi asentaa keskelle lattiaa koska se sotkee yläkerran kuviot täysin. Joten mietintämyssyyn menee koko järjestys.

1806621.jpg

Kuten nukkekodeissa yleensäkin, yläkerrassa tila on myös kortilla. Ainoa kohta josta huoneen saa järkevästi jaettua on tuo jossa väliseinä nyt on. Vasemmalle puolelle jää makuuhuone. Lattiassa oleva ympyrä markkeeraa portaikon paikkaa joten tiukille vetää. Ajattelin ensin rakentaa alakerran kokonaan valmiiksi ja sitten laittaa etualalle kierreportaat koska niistä näkee kivasti läpi.

1806631.jpg

1806628.jpg

Ihastuin tähän koko taloon alunperin noiden makuuhuoneen viistojen kattojen takia, vaikka niiden olemassaolo ei erityisesti helpota tilan sisustamista.

1806627.jpg

Olen jo tähän mennessä karsinut talosta kaikenlaisia tukijuttuja, ja tämäkin katon kiinnityssysteemi saa kyytiä koska haluan katon muodon kunnolla esille.

1806624.jpg

---

This is not what it looks like. I'm just testing to see how the house is going to look like. Where i come from sawing a few holes for windows and doors doesn't really count for building. ;D