Mulla on ihan vakavana aikomuksena vielä joskus maailmassa hommata ihan oikeitakin nukkekotisähköjä, tuntuu vaan että raahaan harva se päivä kotiin jotain patterivirityksiä. Mies alkaa myös jo näyttämään vähän epätoivoiselta kaupoissa joulualekorien läheisyydessä. ;D

Tässä ensin varsinainen hutiostos. Tiimarin alesta patteriluciakynttilä. Luulin sen olevan samanlaatuinen kun viime talvena hommaamani versiot, kun ulkokuori oli ihan samanmallinen mutta petyin kovin. Patterinpidikkeeksi tarkoitettu rautalankaviritys ei pidä patteria paikoillaan edes sen vertaa että muovisuojuksen saisi paikoilleen. Onneksi näitä ei loju tuolla laatikossa kuin 7 kappaletta.

1168410.jpg

Tänään sen sijaan tein oikein huippulöydön! Clas Ohlsonilla oli alessa Lucia-kruunuja. Kruunussa on 5 kunnollisella patteripidikkeellä varustettua kynttilää, ja nyt mulla on 10 katuvaloa huvipuistoon.

1168411.jpg

Loppuun vielä pieni vinkki: Jos olette hyvissä väleissä paikallisen R-kioskintädin kanssa, kannattaa kysäistä että olisiko heille jäänyt tähteille veikkauksen joulukuoria. Niissä on pikkiriikkisiä tontunkuvia joita voi hyödyntää ensi vuoden nukkiskortteihin. :D

1168409.jpg

Ensi viikolla pääsen suunnittelemaan uusia pikkuastiamalleja ja tekemään muotteja. Sitten onkin paljon valuhommaa kevääksi.