Nyt en pääse millään irti tästä talosta. Pitäisi tehdä vaikka mitä muuta mutta näprään vain näitä. :D

Olen yrittänyt saada kelpoisia kuvia noista sohvista ilman suurtakaan menestystä. Tässä kuitenkin ensin vähän vanhaa ja vähän uutta:

Keittiön pöydällä olevat pikku purnukat ovat palasia eurominis-sorvauksista. Olen vaan kaivanut niihin  pikkuhiljaa viilalla reiät keskelle.

854907.jpg

Maalasin keittiön tuolit melkein mustiksi kun ne eivät meinanneet erottua tuolta oranssista keittiöstä mihinkään.Laittelin myös ikkunanpokat ja listat paikoilleen koko taloon. Lattialistana ja kattoboordina toimii 3mm satiininauha. Alakerrassa kuparinvärinen ja ylhäällä valkoinen. Laitoin myös verhot keittiöön, makuuhuoneeseen ja vessaan.

854911.jpg

Olohuone on oikeasti ihanan hämyisä ja tunnelmallinen. Kuvissa näyttää siltä kuin jokin ydinlaskeuma loimottaisi läpi seinien.

854916.jpg

Näistä tykkään kovasti! Mun on jossain vaiheessa kehiteltävä joku tämän mittakaavan kahvio, jotta pääsen täyttämään sen noilla pikkupöydillä.

854909.jpg

Viime yönä nyhräsin vielä makuuhuoneeseen sängyn ja yöpöydät sekä valaisimia. Tuo tuossa lattialla on kattolamppu. Kaikissa kuvissa näkyvät valaisimet on tehty Daisy-kuvioleikkurilla, kukkia on vaan liimattu yhteen ja väännelty oikeaan muotoon. Pöytä- ja jalkalampuissa on sitten vielä pikku pätkiä eurominis-sorvauksista jalkoina. Yöpäydän lamppuihin leikkasin ääriviivatarra-arkin taustaa tuollaisen millin viirun tuohon yläreunaan.

854919.jpg

Nyt painelenkin fimoilemaan vessajuttuja. :D