Tässä äitienpäiväksi tekemäni lyhty, nallerouvan huvimaja, jossa paistatellaan päivää kesän kuumimmissa uutuuksissa, virkatuissa bikineissä.

Tässä alkuperäinen lyhty, Jyskistä 7 eurolla löysin tämän ihanuuden. Sisäosan halkaisija 17 cm.

510806.jpg

Poistin lyhdystä lasilieriön ja sahailin katkaisulaikalla ja rautasahalla metallia pois, joten nyt majaan näkee kivasti sisälle. Sahauksen jälkeen maalasin koko hoidon vielä kermanvalkoisella spraymaalilla jota sattui olemaan varastossa. Sitten vaan puulattia paikalleen ja puolipaneelit, sekä pientä puunsävyä peittämään kannessa olevat reiät.

Aurinkotuoli ja tarjoiluvaunu ovat balsaa, tarjoiluvaunusta puuttuu tässä vielä pyörät. Nämä on tehty sellaisella mutumittakaavalla, eli mikä sopii nalleen ja mahtuu lyhtyyn.

552969.jpg

552968.jpg

552970.jpg

Aurinkotuoli ja tarjoiluvaunu saivat pintaansa punaruskean maalin.

574544.jpg

574549.jpg

Ensin kokeilin lepotuoliin monenlaisia päällisiä, mutta lopulta löysin varastoistani vanhan pitsin johon pujottelin keltaista satiininauhaa strategisiin paikkoihin.

Kuvassa myös ihan ensimmäinen surkeaakin surkeampi punontayritykseni.

574551.jpg

Tässä lähemmin maze-tyylillä tekemäni valokuva-albumi sekä muistikirja. Muokkasin mallia sen verran että laitoin kirjan selkään paperisuikaleen nauhojen tilalle ja jätin kirjan sulkevat nauhat kokonaan pois. Sivut liimasin taitoksista napakasti yhteen.

574553.jpg

Nallerouva siinä ihmettelee, jotta kenenkähän valokuva-albumi tämä oikein on kun se on täynnä totaalisen vieraita ihmishahmoja? Kuvat printattu Jimin sivuilta.

Tässä vielä yksi otos tavaroista päivänvalossa:

581144.jpg

Kukkasten tekeminen oli kivaa, sitä pitää harjoitella vielä lisääkin. Cocktailtikuilla neulomisen sen sijaan voin jättää muiden huoleksi.

Sitten koko komeus vielä vähän joka suunnalta:

581154.jpg

581147.jpg

581151.jpg

Tein vielä parit muutkin tohvelit, mutta poikaystävän mielestä nuo siniset sointui parhaiten bikineihin, joten saivat jäädä. :D

Hyvää Äitienpäivää kaikille!

Kiitokset kaikille vinkeistä joita olen saanut sekä sähköpostiin että foorumeilla! :D