Viikonloppuna tuli näprättyä yhtä sun toista. Aloitetaan ensin onnistuneesta jutusta:

Kahvimylly!

445634.jpg

Hipelöitsin tuollaista askartelukaupassa, mutta mittakaava oli ihan liian iso tähän taloon ja totesin siinä että tekeehän tuollaisen itsekin. Ja tuo on oikeasti hienompi kuin ne siellä kaupassa vaikka itse sanonkin. Kampi pyörii ja kaikkea. :D

Sitten siihen ikävämpään osastoon. Mä en vaan kertakaikkiaan osaa tehdä värejä, saati sitten maalata niillä. Ensiksi totaalisen epäonnistunut sänky:

445637.jpg

Mulla oli vain tavallista valkoista jolla vaalentaa sinänsä kivaa keltaista sävyä ja sekoituksesta tuli sellainen harmaankellervä. Ei kiva. Joten lisäämään vaan keltaista ja nyt se kirkuu niin että Rovaniemelläkin ihmetellään epätavallista loimotusta taivaanrannassa.

445641.jpg

Sänky ei sovi kertakaikkiaan mihinkään tässä universumissa. Ja olohuoneen seinät näyttävät siltä kuin spurgut asuisivat siellä, epätasaisen maalauksen takia. Tänään mulle on kerrottu, miten tehdään luonnonvalkoista väriä keltaisen vaalennukseen joten saattaa olla että maalaan olohuoneen seinät uusiksi (jee, saa irrottaa ikkunanpokat) ja sängyn väri menee kokonaan uusiksi. Saa nähdä tuleeko vaalea vai tummanruskea.

Keittiössä vallitsee maailmanlopun tunnelma, joka paikka on sekaisin ja täynnä kaikkea. Sielläkin seinien väri varmaan vaihtuu, verholaudat ovat seinällä vain kokeeksi, niidenkin väri on karmiva.

445644.jpg

Taidankin tästä mennä opettelemaan värien sekoitusta.

Perästä kuuluu, sanoi torventekijä.