Tässä taas hieman viime viikonlopun näpräilyjen satoa.

Keittiöön valmistuivat uudet verholaudat. Ne ovat paljon kapeammat kuin edelliset ja niissä on enemmän mutkaa ja kurvia ja parempi väri. Nyt vaan tuntuu että niiden myötä keittiö on taas muuttumassa liiankin valoisaksi. Liilat verhot tulivat ikkunoihin, koska hakusessa on sellainen innomarkon lanseeraama "keräilty" tunnelma. Ja pitäähän sitä mökissä väriä olla.  :D

461822.jpg

Talon ulkoseinään keittiön ikkunan yläpuolelle näpräsin linnunpöntön, ties vaikka joku kottarainen muuttaisi sinne kevään tultua,

461825.jpg

Sänkyihin laittelin lakanat ja tyynyt:

461818.jpg

 

461819.jpg

Mun sängyt ei koskaan ole sellaisia siistejä paketteja, koska haluan että asukkaat voi oikeasti laittaa niihin nukkumaan. Olin myöskin laiska ja liimailin nuo läjään, ei huvittanut ruveta ompelemaan.

461820.jpg

Sitten siihen ongelmaan, en osaa millään valita sohvakangasta. Tiukan karsinnan jälkeen jäljellä on kolme finalistia jotka pötköttävät tuossa olkkarin lattialla: siniruudullinen kangas on sopivan mökkimäinen mutta riitelee vähän tuon hyllyn sinisen kanssa, myrkynvihreä vakosametti on ihana, mutta pelottaa että tulee tönkkö sohva kun se on paksumpaa kuin nuo toiset kankaat, viimeisenä vihreäruudullinen isoisän kalsarikangas, joka olisi kai ihan ok, ellei ole liian vaalea.

Mitähän tuon kanssa tekisi? Olohuoneen seinät ovat nyt muuttuneet sopivan keltaisiksi ja verhot tulevat tuosa seinällä roikkuvasta ruskeasta kukkakankaasta. Mielipiteitä otetaan ilolla vastaan.

461826.jpg