Tänään ei ole vielä luvassa mitään kovin romanttista, mutten malttanut olla aloittamatta tätä kategoriaa. :D

Koko hoito alkoi siitä kun ajattelin että haluan tehdä Mammalle jonkun pääsiäisyllätyksen. Koska en saa rairuohoa pysymään hengissä päivääkään päädyin minijuttuun. Haaveissa oli suuri pääsiäismuna jonka sisälle voisi laittaa jotain. Toys'r'us-lelukaupasta löytyi sitten vitosella jättisuuri ontto pahvimuna johon kelpaa rakennella. Munan strategiset mitat ovat korkeus 35cm ja halkaisija leveimmältä kohdalta 20cm.

Hassua, musta tuntuu että tuo sama kukkakuvio on ollut tälläisten munien sisäpinnalla ihan aikojen alusta asti. :D

Jotta rakennelma pysyisi pystyssä se vaati jalustan joka siis on vain kartongista liimattu rengas. Renkaan halkaisija on 15cm ja 3cm leveää kartonkisuikaletta on liimattu päällekkäin noin  5 kerrosta.

Aluksi suunnittelin että koko munan etuseinä aukeaisi mutta sisään jäävä seinätila näytti kovin pieneltä joten päädyin avaamaan vain neljäsosan munasta. Ensin piti tietenkin leikata etuseinä kahtia vaakatasossa lattian tasolta ja sitten vielä pystysuunnassa poikittain.

Aika homma tässä vielä on ennenkuin tuo etuseinä aukeaa nätisti, mutta sitä murehdin vasta kun ikkunat ja ovet on piirretty ja leikattu. :D