Kummitädin tärkein velvollisuus on meilläpäin erilaisten krumeluurijuttujen ja naamiaispukujen loihtiminen. Tälle kummitädille se passaa paljon kakkavaippojen vaihtoa paremmin. ;D

Molemmat pikkuprinsessat täyttävät vuosia tässä helmi- maaliskuussa ja tänä vuonna piti taas vääntää kruunuja prinsessamekkojen täydennykseksi.

Kruunut on väännetty Sinellin muovikristalleista ja Tiimarin hopeahelmistä sekä 0.6mm rautalangasta. Kaulakoruissa on lisäksi suuret joulukoristekristallit ja ne on sidottu läpinäkyvään kumilankaan.

Tämä onneton eläjä syntyi eilisiltana. Tulin luvanneeksi että toimitan jonkunnäköisen elukan synttärikutsuille aasinhäntäleikkiin. Aasia en tietenkään osaa tehdä joten yritin hevosta mutta lopputulos on jokseenkin sikamainen. :D

Suurensin Tilda-hevosen kaavan hieman yli nelinkertaiseksi ja leikkasin muodot aaltopahvista. Alkuperäinen neronleimaukseni oli että häntä on tarranauhaversio ja varsinainen tenkkapoo oli vastassa kun piti löytää varastoista kangas johon se tarranauha tarttuu. Joku tuollainen vähän karvainen keinokuituinen  kirpputorilöytö pääsi sitten käyttöön. Pahvin päälle liimasin ensin ohuen vanun ja sitten kankaan kuumaliimalla. Kuono, korvat ja kaviot ovat keinomokkaa, harja ja häntä jämälankaa ja silmä on nahkanappi.