Kissamuorin katto on valmis. Talon alkuperäiseen malliin kuuluivat pyöreäpäiset paanut mutta halusin suorat joten liimasin paanut väärin päin kattoon. Äärimmäisen terapeuttista puuhaa tuo paanujen liimaaminen, jos sattuu omistamaan suht paksua liimaa. ;D Kuva on tosi keltainen, pitää yrittää ottaa huomenna parempi.

Ulko-oven päälle rakentelin pienen katoksen balsasta ja paanuista katoksen alle sekä parvekkeelle näpräsin lamput ikean joulupalloista. Nuo pikkiriikkiset lasipallot ovat täydellisiä nukkekodin valaisimiin.

Tässä vielä lampun "valmistus" Puretaan pallo osiin, viskataan kiva rautalankakoukero metallimateriaaeihin tulevaisuutta ajatellen ja suurennetaan metallihatun reikää sen verran että johto menee läpi siitä.

Maalataan metallihattu mustaksi ja liimataan seinään kiinni. Lampun johto kulkee metallihatun ja seinän läpi, sitten tapetin alla kattoon ja makuuhuoneen hormin kautta talon alle. Seuraavan talon kanssa ymmärrän sitten olla kuljettamatta sähköjä talon keskeltä.

Kävin tänään Hobby Pointissa enkä löytänyt etsimiäni pääsiäismunia. Murheeseeni ostin sitten pari sinkkiastiaa muorille.  Tuo pikkukannu on ihan syötävä!

Hii! Sitten kasvihuonetta suunnittelemaan, kellokaan ei ole vielä mitään. :D