Wanted : Korkki

Sain Mammalta aikoja sitten kuvassa olevan korkin, ja jokin aika sitten tajusin tarvitsevani niitä kaksi.  Korkki on peräisin ilmeisesti kertakäyttöisestä pippurimyllystä, jokin kuljetussuoja tai sinnepäin.

Jos sinulla on varastossasi tuollainen jonka olet halukas vaihtamaan pieneen miniyllätykseen, ota yhteyttä osoitteeseen wooperster@gmail.com Edit: Korkki on löytynyt, kiitokset yhteydenotoista!

 

Sitten parempiin uutisiin. Vihdoin, ensimmäistä kertaa viime heinäkuun jälkeen, mulla on aikaa rakentaa nukkista.  Kissamuorin tuvassa on tapahtunut yhtä sun toista eilen ja tänään:

 

 

Tosi pitkään olen pelännyt tuon portaikon aukon poraamista ja sahaamista, ja lopulta oli vain otettava riski ja laitettava se jonnekin.

Ensin oli tarkoitus, että portaat olisivat kulkeneet myötäpäivään, mutta ruokailuryhmälle piti vielä jäädä tilaa joten portaiden kulkusuunta muuttui. Aika jyrkät ja kapeat niistä tuli, mutta koko talo on hivenen pieni muorille ja 28 kissalle. :D

Monta muuta juttua pitää vielä tehdä ennen tapiseeraamista mutta pakkohan niitä on mallailla vähän heti kun se vaan on mahdollista.

Olen aivan rakastunut tuohon makuuhuoneeseen. Tapetti on Tiimarin skräppipaperia, ja vaikka se onkin aika raju, tasoittavat makuuhuoneen viistot katot vaikutelmaa aika lailla. Katossa on vasta pohjamaali, mutta se antaa jo osviittaa tulevasta. Ensin aioin laatoittaa koko kylppärin, mutta totesin tuon kuvan oikeassa laidassa pilkottavan harmaaraidallisen tapetin sopivan sinne niin hyvin etten malttanut alkaa kaakeloimaan.

Tässä vähän vinksahtanut otos alakerrasta. Keittiö tulee vasemmalle reunalle ja olohuone oikealle. Myös tuo olohuoneen vihreäraidallinen tapetti on ihan superihana. Sain sen viime vuoden synttäriswapista ja se on poltellut tuolla laatikossa kohta vuoden. :D

Ärsyttävintä tässä rakentamisessa on se, että asiat pitää tehdä oikeassa järjestyksessä, nytkin tekisi mieli liimata koko hoito kasaan mutta alakerran lattiat ja katot pitää laittaa ennen sitä.

No, eikun sorvin ääreen. :D