Tein jo jokin aika sitten pienet vaihtarit, ja sain postissa ihanan yllätyspaketin. Neea oli ommellut ihan itse huovasta nallemaskotin ja piirtänyt superhienon piirustuksen. Lisäksi paketista löytyi pienet kissahahmot, sydämen mallisia haaraniittejä ja rintanappi.

2046093.jpg

Tässä vielä lähempi kuva pikkukisuista, ne ovat noin 1cm korkuisia joten kuvaaminen oli tosi vaikeaa. Näille löytyy paikka kissamuorin hyllyn reunalta.

2046094.jpg

Kiitokset Neealle ihanasta yllätyksestä! :D


Siiten siihen matkakuumeosioon. Tänään lähtee laiva kohti Tukholmaa ja Miniatyrmässania! Nukkekotiyhdistyksen porukassa mennään ja ihan kauppiaiksi asti! Jännittää tosi paljon koska mun ruotsin kielen taidoilla lähinnä tarjoillaan kahvia. ;D

Tässä vähän todistusaineistoa syksyn uusista jutuista. Maria-skoolit ovat viimein olemassa, ja Marjan kyselemiä kohokasvuokiakin saa tästedes valkoisena. Mustia astioita ovat jotkut kaipailleet ja ne ovat kehittelyn alla, mutta tällä hetkellä näyttää siltä että jäävät tummanharmaiksi, myös lasitteen kanssa riittää vielä hakemista kuten kuvasta näkyy.

2046095.jpg

Ei kannata katsella kovin tarkkaan näiden reunoja, kuvan ottohetkellä kaikki priimatavarat oli jo pakattu, kuvattavat astiat kaivelin roskiksesta. ;D

Vielä muutama tunti aikaa panikoida. ;D


Ai juu, piti vielä sanoa, että Nukke- ja Nallemarkkinoilla nähdään myös!
Ne pidetään tänä vuonna 23.11. Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla.