Eilen pidettiin Helsingissä Nukke- ja nallemarkkinat joilla olin minäkin vähän myymässä ja ostamassa. :D

Päivä sujui tosi mukavasti ja moni uusi nettinimi sai taas kasvot. ;D

Ostin kerrankin vain pari juttua mutta ne ovat sitten sitäkin parempia. Turkoosinsävyinen korihyllykkö on  ihan  sanoinkuvaamattoman taitavasti tehty, mutta tekijän nimi on edelleen hakusessa vaikka samalta taitajalta ostin pienen punotun korin pöydälle Miniatyrmässanilta. Maija-Leena Autiolta on taas ilmestynyt kaksi uutta lasilintua, ruskeapilkullinen on vuoden 2009 vuosilintu ja kirjavapilkullinen on retrotipu, jolle ei taida olla virallisempaa nimeä. :D Lintuja Voi ostaa Doloreksesta, uudet mallit päivittynevät verkkokauppaan lähiaikoina. Ihanan virkatun peiton sain lahjaksi Marialta, Kiitos!
Kaktukset on taituroinut Larissa omiin astioihini, teimme pienen vaihdon ja markkinoilla sain nämä ihanuudet. :D

Edit: korihyllytaituri on Anna-Liisa Soikka.

2090604.jpg

Nukkekodista ja Lelusta ostin polkupyörän. Tämä on 1:10 mittakaavaa, mutta sopii varmaan huvipuistoon jätskimyyjän työvälineeksi.

2090608.jpg

Pyörän lavalla on elintarvikkeita jotka tarttuivat mukaan markkinoilta.

2090605.jpg

Ainiin, se rakkausosio. ;D

Olen himoinnut digijärkkäriä jo 5 vuoden ajan, ensin ne olivat kertakaikkiaan liian kalliita ja sitten kun hinnat vähän putosivat ilmaantui rahalle aina jotain muita käyttötarkoituksia joten kameran hankinta on lykkääntynut.

Tänään sitten hain kaupasta uuden parhaan kaverini. Kamera, kirja, tosi näpsäkkä pöytäjalusta ja 4gt:n nopea muistikortti maksoivat Rajala Pro Shopisssa yhteensä 529e.

2090611.jpg

Nyt pitäisi vaan opetella vielä kuvaamaan. ;D

--------

Yesterday I was in the annual Doll- and Bear-fare in Helsinki. I sold some of my mini dishes and bought stuff mainly from skilled finnish artisans.

Oh, the Love-part. Finally, after waiting for years, today I bought my first EOS. Now I just have to learn how to take photos. ;D


Edit:
Reenasin vähän. ;D

2090838.jpg

2090837.jpg

Ihanaa on myös se, miten  mielettömän hyvin  ihan sattumanvaraisesti valitut esineet sopivat Yhteen. :D