Narahdin sitten tuohon bunkailuun oikein kunnolla, ja löysin amerikkalaisen nukketarvikepuodin Doll Artist's workshop josta sitä sai tilattua ihan kaikissa sateenkaaren väreissä todella edulliseen hintaan. Ja kun tilaa tavaraa ihan valtamerten takaa niin ei kannata tilata ihan vähän, tuossa on noin 150 metriä bunkaa. Tämä oli ensimmäinen tilaukseni nettikaupasta josta en ollut koskaan kuullut kokemuksia muualta joten tilaaminen vähän jännitti, mutta kaupan omistaja Michelle oli todella ystävällinen ja auttoi sähköpostitse mm. postimaksujen arvioinnissa etukäteen.

Eilisilta meni noita värejä hiplatessa ja jo tänään aloin suunnittelemaan muutaman lisävärin tilausta. :D

1914746.jpg

Minidolls on erikoistunut nukketaiteilijoiden tarvitsemiin tarvikkeisiin ja valikoimassa on myös monenlaista nauhaa ja kangasta sekä ihan tajuttoman upeita nukkiskokoisten tyylivaatteiden kaavoja.

Nämä oli myös ihan pakko tilata, kiinteä viuhka-aihio laserleikatusta metallista ja tuollaiset kukkaron metalliosat, jotka ovat niin hennot etten usko ikinä osaavani tehdä kukkaroa jossa ne pääsisivät oikeuksiinsa. :D Kauppaan jäi vielä odottamaan kaunis metallinen viuhka-aihio josta saa tehtyä sulkeutuvan viuhkan ja superihana hiuskampa.

1914747.jpg

Eivätkö olekin ihan syötävän suloiset?

1914748.jpg


Sitten mun on vielä ihan pakko hehkuttaa että olen rakastunut. Kävin eilen myös katsomassa Pikkusiskon kennelin tuoreimpia Nanukkeja eikä näille voi olla menettämättä sydäntään.

1916393.jpg

Koirakuume on kovempi kuin vuosiin nyt tekisi mieli hankkia kotiin tämä pikkuneiti:
Tällä hetkellä häntä kutsutaan vielä epäromanttisesti nimellä Tyttö numero 2. ;D

1916252.jpg

Ai niin, ja rotu on Amerikan Staffordshiren terrieri , kotoisammin amstaffi. :D

-----

I ordered some bunka thread and wonderful laser-cut metal pieces from Doll artist's workshop. Thanks to Michelle for all the help with my order! :D Second news of the day is that i'm in love with this tiny American Staffordshire terrier, she's from My sister's kennel. :D