Pari viikkoa sitten kerroin Mamman tuomista koruista ja muista ihanuuksista mutta silloin tarina jäi vähän kesken. Hakiessani muita tuliaisiani Mamma esitteli uutta nahkatakkiaan jonka oli ostanut tutulta kauppiaalta. Ihailin takin ohutta nahkaa ja kyselin puolihuolimattomasti että onko liike sellainen joka myy jostain muualta tulevia valmiita takkeja? - Ei kun tämä Niyazi ompelee takit itse. No siitähän sitten riemastuin ja totesin että ensi kesänä hän voisi varmaan tuoda tuliaisiksi turkkilaisia jämänahanpaloja mineilevälle lapselleen?  Mamma totesi siihen että onnistuu se varmaan vieläkin koska hänen ystävänsä Riitta oli edelleen samassa lomakohteessa. Tekstari Riitalle ja tulos on tässä:

1855887.jpg

Niin järkyttävän ihania nahkoja että!!! :D Montaa eri sävyä ruskeita ja punaisia, antiikkinahkaa ja tuollaista helmiäisoranssia sekä ihan tosiohutta rypistettyä luonnonvalkoista ja vaikka mitä. Kaikki nahat ovat vuotien reunoilta, ohuita ja pehmoisia.

Suurkiitokset Niyazille nahoista ja Riitalle kuljetuksesta! :D

Tässä vielä koordinaatit liikkeeesen jos joku sattuu olemaan Marmariksessa päin: 

1855885.jpg


1855886.jpg


My mom's friend came home from Turkey and brought me these very thin and soft leathers. They come from Niyazi, a leather shop owner who has become friends with my mom over the years.

Thank you Niyazi and Riitta! :D