Nyt löytyi kuulkaas uusi ihastus, bunkamatot. Ostin Doloreksesta kokeeksi tarvikepaketin ja irtonauhaa, en uskaltanut ensin käyttää niitä tarvikepaketin nauhoja vaan tein ensimmäisen koekappaleen omilla väreilläni. Eihän tuo nyt vielä mikään varsinainen esittelykappale ole, mutta koukuttuminen tapahtui välittömästi.

Bunkanauhan liimaus on terapeuttisempaa kuin 3000 palan palapelin kokoaminen ja helmilaatikon järjestely yhteensä. Mä olen täydellisessä sopusoinnussa koko universumin kanssa kun istun telkkarin ääressä ja suherran tuota sykeröä pinseteillä paikoilleen, lisää tätä!

1830952.jpg

Edittiä:
Laitetaan tähän Taijulle ja muillekin kiinnostuneille kuva bunkanauhasta. Se on siis tuollaista 2mm paksua vähän hupparinnyörin näköistä 100% rayonnauhaa. Kun nauhaa nyhtää päästä pinseteillä, se purkautuu tuollaiseksi syheröksi. Syheröä sitten liimataan kankaalle halutun mallin mukaan, parhaiten hommassa toimii tacky glue tai vastaava tuote. Se valmis paketti sisältää tuon kuvassa näkyvän mallin eri värisenä, tukikankaan, pohjakankaan, nauhat ja hyvät suomenkieliset ohjeet. Itse tein maton niin että ensin laittelin paikoilleen tummanruskeat kiemurat, sitten oranssit viivat ja lopuksi täytin beiget alueet. Nuo kiemuroiden sisään jäävät beiget olivat tälläiselle turistille vähän haastavat mutta meni se sinne sitten lopulta ihan nätisti.

Ainiin, Krizzeltä sain vielä vinkin, että samalla tekniikalla voi myös päällystää sohvatyynyjä ja kaikenlaisia muovielukoita pehmoleluiksi sekä laittaa vaikka vaatteisiin turkissomisteiksi. Eli monipuolista nukkiskamaa. :D

1831426.jpg


I found a new love, bunka rugs. Making them is best therapy ever. I'm in perfect harmony with the universe just sitting down with my tweezers and a pile of bunka-thread. :D