Eilen pidettiin Forssassa ihan ensimmäiset Vanhan ajan lelumarkkinat. Hyppäsimme jo ihan aamutuimaan autoon Susannan ja hänen tyttärensä Saaran kanssa ja karautimme Forssaan. Päivä oli jälleen kerran varsinaista hulinaa, kauppaa käytiin ja iskettiin tarinaa niin tuttujen kuin vähän tuntemattomampienkin kanssa. Oli kyllä tosi mukava nähdä kaikkia taas!

Ruiskujakin tuli vaihtoilmoituksen ansiosta  aika läjä. Mysteeriksi jäi vain, kuka olikaan se ystävällinen henkilö joka jossain välissä sujautti pöydälleni kokonaisen nivaskan ruiskuja jäämättä vastaanottamaan vaihtaria? (kuvassa vasemmalla) Kiitokset kaikille uusista työvälineistä! :D

1771289.jpg

Moni tuntuu hukanneen moponsa markkinoilla. Minultakin se lähti käsistä eikä ole sen koommin nähty. Tässä hivenen ostoksiani:

Ensin materiaalit. Doloreksen Krizzeltä ostin Super bond-liimaa ja liimaruiskuja sekä olkihattunauhaa, Päijät-hämeen nukkekotiharrastajilta tuollaista ihanan harmahtavaa 3mm puulistaa, Kankaisesta ihania pienikuvioisia puuvillakankaita ja Marialta tapetteja.
1771286.jpg

Sitten kaupallisiin tavaroihin, Nukkekodista ja lelusta tilasin jo ennakkoon vähän kattiloita ja aterimia sekä leivänpaahtimen ja pesuainepulloja. Valkoinen pöytä on euromini ja hommasin sen pikkuastiamyyntiin helpottamaan astioiden koon hahmottamista. Huikaisevan vihreä vessan kalusto menee erääseen tulevaisuuden projektiini ja sen ostin Pienestä Nukkekotikaupasta.

1771287.jpg

Sitten käsin tehtyihin ihanuuksiin:
Keinuhevonen ja sorvattu puukulho Marialta, pullukka senkki Christian Lundqvistilta, pehmoistakin pehmoisempi tilkkutäkki ja luuta Susannalta ja ihan hillittömät rullaluistimet Lotelta.

1771676.jpg

Siten seuraa siirappiosio joten diabeetikot varokaa.

En ole ihan vähään aikaan ( lue : ikinä ) nähnyt niin hellyyttäviä juttuja kuin  Hannan tekemät eläimet ovat. Tilasin jokin aika sitten leopardin Huvipuistoon väljällä aikataululla mutta Hannahan oli jo tikuttanut sen valmiiksi. Mulla on monien muiden addiktioideni lisäksi vahva riippuvuussuhde pieniin huopakissoihin joita lähti mukaani tällä kertaa kolme. Kissat ovat jokainen ihan selkeitä yksilöitä ja jokainen on todella luontevassa asennossa, yksi sähisee häntä pörrössä, toinen jolkottaa pirteänä ja kolmas vaanii selvästikin hiirtä. Ottamani kuva ei tee oikeutta näiden kauneudelle joten nappaan paremman lähipäivinä.

1771675.jpg

Sitten Hannan pikkujengiä. Nämä tulevat huvipuiston narunvetokojuun palkinnoiksi. Fiskarsin kynsisakset  ovat kuvassa mittakaavana, nämä ovat tosi pieniä ja kaikkien nallejen raajat liikkuvat! Ihan järkyttävän söpöjä, melkein itku tuli kun nämä näin.

1771677.jpg


Tässä vielä henkilökohtainen suosikkini, kiraffi. :D

1771680.jpg

Näiden huopaeläinten ansiota on nyt sitten se, etten kertakaikkiaan pysty luopumaan huvipuistostani sen valmistuttua joten luulen että mieheni haluaa jossain vaiheessa kiittää Hannaa oikein henkilökohtaisesti. ;D
( lue: pieni puhuttelu luvasssa )

Ja ostoskanavaa mukaillen -Eikä siinä vielä kaikki!

Jotenkin tämä Greenleafin nukkekoti päätyi meille myös. Pienellä nukkekotikaupalla oli näitä myynnissä. Ennen jotenkin vähän vierastin jenkkityyppisiä nukkekoteja jotka ovat takaa auki mutta niissä on kyllä puolensa, talon arkkitehtuuri pääsee paremmin oikeuksiinsa. Ja nämä ovat kevyitä siirrellä.

1771295.jpg

1771299.jpg

Vähän joudun entraamaan taloa, koska haluan yläkerran kunnolla käyttöön lasken sen lattiaa 8cm alaspäin ja teen sinne makuuhuoneen ja kylppärin. Alakertaan tulee eteinen, olohuone ja avokeittiö.

Ai kuka sinne muuttaa? No kissamuori tietenkin. Ja 28 kissaa.

Onneksi Hanna tykkää pikkukipoista. ;D

----------

Yesterday I went to old-times toy market, sold some of my miniature ceramics and bought a lot of stuff including this Greenleaf house. A catlady will move in there with her 28 cats. ;D