Tiesikö kukaan että kirjatkin ovat alessa kesäaikaan? Lompakko kevenee joka kerta kun käyn nettikirjakaupassa ja keksin uuden hakusanan. Hobboksin poistolaari on taas kahlattu läpi ja sieltä löytyi vaikka mitä:

The art and craft of pounding flowers

Ensiksi mielenkiintoinen väärinkäsitys, luulin että tämä kirja kertoo silkkikukkien tekemisestä mutta tässä hakataankin kukkasia vasaralla. Todella mielenkiintoisen tuntuinen tekniikka johon pitää perehtyä lähemmin.

1702455.jpg

1000 chairs

Sitten ihana, ihana, ihana kirja! 1000 tuolia, pääasiassa 1900-luvun designia. Paksukin vielä kun mikä. :D (Hitsi, taas uusi hakusana, Taschen.)

1702456.jpg

Antique Collector's Directory of Period Detail

Tässä kirjassa perehdytään eri tyylisuunnille ominaisiin muotoihin. Paljon kuvia uskomattoman upeista huonekaluista, esineistä ja taloista. Tarkoitukseni ei ole ikinä noudattaa nukkisjutuissa mitään erityistä tyylisuuntaa mutta aina näistä jotain jää takaraivoon ja kenties monet pikku ideat poikivat jotain ihan omaa ja vähän uutta.

1702457.jpg

Teach yourself pottery

Keramiikan perusteita englanniksi.

1702459.jpg

Origamin käsikirja

Kun mua nyt sattuu kiinnostamaan aika  monet jutut. Tämän hankin sillä perusteella että minijutuissa voisi olla iloa taittelutekniikoiden hallinnasta. Tämä tuli Bookplussasta, ja sieltä on myös tulollaan pitkä rivi kaikenlaista jännää. Tutustukaa ihmeessä UK/US bargains-osioon. :D

1702461.jpg

Kirjat saapuivat piinaamaan mua tuonne kaapin perälle, mutta nyt pitää keskittyä remppaan.

-----

Summer sales have began also in my favourite online bookstores. Every time i find a new word for the bookstore search, the money just flies off my bank account. These are all nice books, a bit of hammering flowers, ceramics, period details, origami, and of course- 1000 chairs! :D

The books haunt me in my closet, and more is on the way. And i should be renovating our new apartment. :D