Kasvihuoneprojektin kanssa on kulunut yöhetki jos toinenkin ja nyt kokonaisuus alkaa vähitellen hahmottua.

Irrotin lasit ja maalasin koko roskan kevyesti spraymaalilla saadakseni ne ihmeelliset maalisutaisut piiloon. Samalla päätin vähän siistiä lasien kiinnitysläpysköjä ja onnistuin leikkelemään ne niin  pieniksi etteivät lasit enää pysyneet kiinni. Pari päivää siinä meni lievän ketutuksen vallassa mutta sitten otin reippaana tyttönä katkaisulaikan käteen ja poistin kaikki kiinnikkeet ja vaihdoin lasien tilalle kevyet 0,5mm paksuiset pleksit ja liimasin ne kiinni.  Vanhoista kiinnitysjutuista jäi kuitenkin rumia jälkiä runkoon joten listoitin kaikki pleksit ympäriinsä ohuilla balsasuikaleilla.

Tässä vähän yleiskuvaa sisältä. Oviaukko on toisella päätyseinämällä ja oven kiinnitys odottaa päivää jolloin hermot ovat saranointiin sopivassa kunnossa. Tuohon nallen kohdalle tulee istutuspöytä ja vesipiste, lopulle alueelle jotain viihtymiseen liittyviä kalusteita ja paljon kukkia.

1535058.jpg

Ensimmäinen kaluste on hylly jonka värkkäsin balsasta ja minisorvauksista. Hyllyyn tulee tyhjiä ruukkuja ja uunivuokiin istutuksia.

1535057.jpg

Tällä hetkellä tuskaa tuottaa eniten keinutuoli jota aloin tekemään eilen. Selkänojan on tarkoitus näyttää rottinkiselta ja alkuun olinkin siihen tyytyväinen mutta sitten iski käsinojaongelma. En saa tehtyä siistejä käsinojia tuosta paperinarusta ja jotenkin kokonaisuuteen eivät puiset käsinojat oikein istu. No, pitää vaan vääntää. :D

1535059.jpg