Hevosen synnyttäminen on kuulkaas aika tuskallista. Jos ette usko, niin käykääpä kysymässä joltain hevoselta. ;D

Tässä on ensin hukkaan menevä balsakasa jonka ehdin sahailla pieleen. (auts, 8mm balsa ei ole mitään ihan ilmaista)

1430966.jpg

Tässä vasemmalla alkuperäinen hevosmallini joka ei näytä livenä ihan näin hyvältä. Sahailtuani kappaleet näytti hevosen asento vähän kummalta kun koni tuntui seisovan kavioiden kärjillä. Painelin sitten konitohtorille, eli ystävälleni joka on entinen hevostyttö. Konitohtori siinä sitten aikansa tyrskähteli ja etsi sanoja kertoakseen ettei konillani ollut riittävästi persauksia ja että koivet olivat muutenkin liian suuret noin pieneen ylävartaloon, sitten puuttui vielä rintaa ja vaikka mitä. Etujalat menivät seulasta läpi viehkeän muotonsa ansiosta mutta hevoskirjasta selvisi että ne olivat oikean kokoiset tuplasti suuremmalle hevoselle. :D No, konille kasvatettiin uusi vartalo ja takakinkku ja tohtori piirteli mulle vielä parit taivutetut jalat ettei kaikkien konien tarvitse seistä samalla tavalla.

Huomenna pitää sahata uudet kappaleet pienoismallipajalla. Joutsenet ovatkin sitten tarina ihan erikseen enkä edes viitsi alkaa niistä tähän väliin. ;D

1430972.jpg

Hevonen on ottanut aivoon sen verran että aloin suunnittelemaan kahvilaosastoa. Joulun alla löysin Jyskistä tuollaisia ...öh, hieman erikoisen näköisiä koristeita jotka olivat jotain edellisvuoden poistoja ja maksoivat parikymmentä senttiä kappaleelta.

1430973.jpg

Nojoo, mun huushollissa ei porot hypi laskuvarjoilla mutta katsokaahan mitä laskuvarjo on syönyt sisäänsä:

1430974.jpg

Täydellinen aurinkovarjon runko! Halkaisijaa tuolla on 15 senttiä joten se on täydellinen ulkoilmakahvilan pöytien päälle. Maalia vaan pintaan, kiva kangas ja varsi pöydästä läpi. Ostin noita tietenkin pienen kasan joten joka pöytään riittää omansa.