Ihan ensimmäiseksi valtaisat kiitokset Nuket-listan syntymäpäiväswappiryhmälle aivan mielettömän ihanista paketeista joita sain availla syntymäpäivänäni, joka oli siis maanantaina. Nyt vasta sain valmiiksi sivun jolta löytyy kuvat uusista aarteistani. Sivun nimi on yllättäen Synttärilahjat ja se löytyy tuosta vasemmasta palkista sekä tästä linkistä:

http://wooper.vuodatus.net/page/Syntt%E4rilahjat

Kiitos. :D

---------

Tänään olin Tampereella Taikasormet-messujen yhteydessä järjestetyillä Nukke- ja Nukkekotimessuilla.

Hanna tarjosi minulle ystävällisesti puolikasta omasta pöydästään, joten pääsin kokeilemaan pikkuastioiden myyntiä ensimmäistä kertaa. Ja hulinaa kyllä riitti koko päiväksi, ihmisiä oli valtavasti ja monia nettituttujakin tuli tavattua. Hannasta oli ihan mieletön apu kun myynti kävi kuumimmillaan, joten suurkiitos vielä tätäkin kautta. :D

1357764.jpg

Itse en oikein ehtinyt shoppailemaan, ja oikeastaan hyvä niin. Tässä kuitenkin ne jutut mitä tuli mukaan: kovapalaterä minisirkkeliin, puutavaraa, siveltimiä, Bodo Henningin peltirasioita, Suomalaisen taitajan käsin tekemiä lasilintuja, ja Hannan iki-ihania huopakissoja.

1357765.jpg

Messut jatkuvat vielä huomenna, joten kannattaa poiketa jos hengaatte Tampeeren lähistöllä. Itse en valitettavasti pystynyt jäämään toiseksi päiväksi, mutta Lahden minimarkkinoilla 7.6.  sitten taas tavataan!

--------

Olga kyseli mannaryynirappauksen tekemisestä, joten tässä pari kuvaa ensimmäisestä kokeilustani:

1352026.jpg

Mannaryynirappaus tavataan kai yleensä tehdä erikeeperillä tai puuliimalla, mutta sinä yönä jona päätin tehdä tämän oli käden ulottuvilla vain Bostikkia joten käytin sitten sitä. Pohjalla on siis vaneri, johon sivelin reilusti bostikkia ja sitten taputtelin pintaan mannaryynejä, yleensä tämän kai annetaan kuivua rauhassa ennen maalausta mutta tavoilleni uskollisena maalasin koko hoidon puolimärkänä, mistä kai aiheutuvat kivat halkeamat maalipinnassa.

Rappauksesta tuli todella kestävä pinta, se on kuin kiveä eli kestää ihan kivasti. Kannattaa varautua siihen että mannaryyniin kuluu akryyliväriä aika reilusti. :D

1352028.jpg