Antakaahan silmienne levätä, tässä on kiistatta yksi Suomen kauneimmista nuorista neitosista.
Linnea Aaltonen edusti Suomea Miss World -kisoissa Kiinassa viime vuoden lopulla.

1200379.jpg

Mekko on minun tekemäni, yläosan kangas on hennon sinistä satiinia ja helma valkoista shifonkia, hopeiset paljetit on ommeltu pukuun yksitellen käsin. (niitä nyhräsin silloin lokakuussa kun täällä blogissa oli vähän hiljaista) ;D

Tällaiset projektit ovat välillä ihan hauskoja, vaikka mua pelottaa aina ihan suunnattomasti ottaa vastuuta näinkin tärkeistä jutuista. Reilu vuosi sitten Linnea lähti Miss Earth -kisoihin Filippiineille ja pyysi silloin mua suunnitttelemaan puvun itselleen, selitin noin kahdeksaantoista kertaan etten sitten oikeasti osaa ommella yhtään mitään ja päädyin tekemään kisamatkalle mukaan kolme pukua. :D Niistä mulla ei valitettavasti ole esittelykelpoisia kuvia vielä, mutta ehkä tulevaisuudessa niitäkin nähdään täällä.

Edit:

Kiitokset ylitsevuotavan ystävällisestä palautteestanne! :D

Kommenteissa kyseltiin puvun kaavoista, ja tämän projektin kanssa kävi niin kuin useimpien projektieni kanssa eli oikeanlaisia valmiskaavoja ei löytynyt mistään ja piti olla vähän luova. Tähän pukuun  lähtökohtana toimi jostain ikiaikaisen vanhasta käsityölehdestä löytynyt minimittaisen rantamekon kaava, jolla ei ollut lopullisen vaatteen kanssa mitään muuta yhteistä kun miehustan laput ja vähän vyötäröä myötäilevä malli. Siitä otin siis etumuksen ja alkuvinkkiä istuvuuteen, loppu piti sitten kehitellä itse ja vähä vähältä ottaa sisään mallin päällä. Takaa tämä puku on todella syvään uurrettu, joten haastetta riitti ihan tarpeeksi. Ja minkäänlaista koulutusta mulla ei ompelujuttuihin ole, silkkaa rävellystä alusta loppuun.