Voi että! Kukkaro on nyt kevyt ja mieli korkealla. :D

Kävin tänään Nukke- ja Nallemarkkinoilla ja siellähän oli vaikka mitä ja ketä. Näin ainakin Marian, Krizzen, Hannan, Tellun, Siirisofian ja Tiinan. (Tiina, jos luet tämän, laita blogilinkki kommenttiin, en mää mitään tajunnut.) Ryysis oli ihan käsittämätön ja talvivaatteissa meinasi jo tulla tukala olo.

Mukaan tarttui monenlaista juttua:

Ihan ensiksi kivoja nauhoja, ja edullisesti!

1102004.jpg

Krizzeltä olin tilannut ennakkoon maailman parasta liimaa, viherjuttuja ja sensellaista.

1102011.jpg

Sitten veikin tie kukkakioskille.

1101990.jpg

Tellulta ostin radion, voileipäkakun, lohitarjottimen, muumikuvia ja juustoja.

1102003.jpg

Hannalta ostin supersuloisen kissan. Nimi on vielä mietinnässä.

1102007.jpg

Marialta ostin muumitaulun, pari leikkuulautaa, tyynyn ja kakkupapereita.

1102009.jpg

Tässä vaiheessa kukkarossa oli vielä 7 euroa ja olin menossa ostamaan Tellulta vielä kokonaisia kaloja, mutta matkaan tarttuikin ihan käsittämättömän kaunis lasilintu ja ihan pikkiriikkisiä kultahelmiä. Joten seuraavilta markkinolta pitää ostaa kalaa.

1102013.jpg

Markkinoiden jälkeen piti vielä käydä Tiimarissa ja Hobby Pointissa. Tiimarista ostin noita alalaidassa olevia puukuvioita ja tuijakranssin vihermateriaaliksi. Nuo puukuviot maksavat 1,30e/6kpl ja niistä saa irroteltua nätisti askarteluveitsellä koukeroisia juttuja puukalusteisiin. Suosittelen lämpimästi!

Hobby Pointista ostin kukkia, minisorvauksia, askarteluveitsen teriä ja kotiuunissa poltettavia siirtoväriarkkeja pikkuastioihin. Pitää kokeilla kuinka hyvin nuo toimivat, olisi nimittäin energiataloudellisempaa poltella osa koristuksista kotiuunilla.

1102014.jpg

Ja sitten päivän paras uutinen viimeiseksi. Satuin olemaan liikenteessä pomoni kanssa ja käytiin Hobby Pointissa alakerrassakin jossa esittelin kovin innoissani hänelle Unimatia

dateien_71.jpg

Ja sellainen sitten ostettiin työpaikalle virkistyskäyttöön! :D

Kaikenkaikkiaan erinomainen päivä.


Edittiä: Huomasin muuten että kesäkuussa pidetään Lahdessa minimarkkinat, olikohan se nyt Päijät-Hämeen nukkekotiharrastajien tapahtuma? Tämän päivän keikasta rohkaistuneena voin povailla että sinne saattaisin jo saada miniastioita myyntiin. :D