Tänään on ollut varsin mukava päivä. Kävin viemässä pienen joulutervehdyksen ystävälleni joka kerää hiiriä. Ompelin hiiret Virpin lahjoittamasta bambufleecestä ja vaatteet puuvillaveluurista. Turkissomisteet ovat teddyturkista, josta leikkasin noin 2cm suikaletta jonka sitten venytin rullalle. Tein viimein ne hiiren kaavat jotka tulin luvanneeksi joskus sata vuotta sitten, mutta nyt ne ovat paikassa joka saattaa löytyä vasta joulun jälkeen. :D Vaatteiden kaavoja ei ole koska ne syntyivät luonnonmenetelmällä.

1149402.jpg

Kyläreissun jälkeen halusin pitkästä aikaa Hong Kong -tavarataloon, tsekkaamaan joulukoristetilanteen. Näinä päivinä on paras ostella joulujutuja kun lähes kaiken saa puoleen hintaan.

Ensimmäisenä vastaan tuli jättiläismäinen (talouspaperirulla mittakaavana) lyhty, jonka korjasin välittömästi talteen. Tämä maksoi 20e, alkuperäinen hinta oli 50e, eli ihan kohtuullinen aleprosentti. Olen jo pitkään etsinyt suuria lyhtyjä joista voi tehdä talon mutta nuukana ihmisenä en suostu maksamaan niistä kovinkaan  suuria summia.

Eikö se olekin kaunis?

En ole vielä ihan varma mihin tarkoitukseen tämä tulee, toisaalta sinne saisi tehtyä 2-kerroksisen kaupan ja toisaalta se taas sopisi ajatuksissa siintelevän prinsessalinnan torniksi. Suuruudenhulluna tyyppinä en vaan ole ensinkään varma että riittääkö 2 kerrosta torniin?

1149404.jpg

Sitten löytyi patterikäyttöisiä kynttilöitä huvipuiston katulampuiksi. Hinta ei taaskaan päätä huimannut: 2 pakettia yhden hinnalla eli 2,95e/neljä kynttilää. Näille saa kyllä tehdä muutamat temput ennenkuin alkavat näyttää siltä kun pitää.

1149405.jpg

Hii, lisää patterivaloja. Tänään löytyivät nuo vasemman puoleiset valot, punaisia sydämiä ihan ohuessa nauhassa. Sarjassa on 20 lamppua ja johto on tosi ohut. Vierellä vertailun vuoksi kirkas Tiimarin patterivalosarja ja lila Ikean patterivalosarja. Nämäkin olivat myynnissä puoleen hintaan, 2,25e, sydänten lisäksi saatavilla oli keltaisia tähtiä ja vihreitä kuusia. Nämä saa myös vilkkumaan jos sattuu pitämään sellaisesta.

1149407.jpg

Taas on mieli yhtä kevyt kun kukkarokin, huomenna uudelleen! :D

Päivitykset varmaan päättyvät nyt ennen joulua, (ellen satu löytämään huomenissa jotain ihan ykkösjuttua josta on heti reportoitava) joten toivotan samalla kaikille lukijoille piparintuoksuista joulua. :D