Juuri huomasin että kävijälaskurissa alkaa olla aika isot lukemat, 20 000 kävijää menee ihan pian rikki! :D
Blogilistallekin on tilaajia kertynyt jo 72, mikä on ihan mieletön määrä ja tuttuja tyyppejä on löytynyt varsinkin mineilijöistä vaikka kuinka.

Koko blogimaailma on itselleni aika uusi kokemus, vasta tammikuussa löysin tänne tieni ja sen jälkeen on tapahtunut yhtä sun toista jännää harrastusrintamalla. Olen saanut ihan mielettömän määrän upeita ideoita toteutettavaksi, neuvoja ja apua aina pyydettäessä ja valtavasti iloa seuratessani monien muiden mineilijöiden upeiden projektien edistymistä.


On kuitenkin aika arpoa jotain. Näissä arpajaisissa jaetaan viisi (5) palkintoa. Yhden palkinnon saa se kävijä joka bongaa luvun 20 000, kolme arvotaan kaikkien kysymykseen vastanneiden kesken ja yhden valitsen kaikista vastauksista täysin puolueellisesti.

Kysymys kuuluu siis:

Mikä on mielimateriaalisi ja miksi?

Itse rakastan kaikkia materiaalejani palavasti ja voin hautoa jotain tiettyä pitsinpalaa 10 vuotta ennenkuin löydän sille arvoisensa projektin. Hamstraan kaikkea mahdollista nurkkiin pyörimään tulevaisuuden varalle, enkä esimerkiksi uhraa mitään ainutlaatuista materiaalia jollei projekti ole todella sen arvoinen. Yhden sortin tauti tämäkin.

Mutta nyt päästän teidät kertomaan omista mielimateriaaleistanne. Kommentoikaa siis tämän kirjoituksen kommenttilaatikkoon. Vastausaikaa on 25.11.2007 klo 23.59 asti, sen jälkeen suoritan arvonnan. Palkintoina maailmalle lähtee yllättäen pieniä nukkekotiastioita, joista lisään kuvia myöhemmin. :D


Edittiä:

Tämän kirjoituksen julkaisuussa kävi jotain hämärää, joten jouduin julkaisemaan koko hoidon uusiksi. Ekat kommentit hävisivät siinä samalla joten kommentoikaa uusiksi, jooko?  :D