Mulla on ongelma. En jaksaisi ravata apteekissa valehtelemassa että mun kissa on kipeä kun mulla ei edes ole kissaa. Apteekki kun myy pikkuastioiden valamiseen tarvitsemiani lääkeruiskuja vain lääketieteellisiin tarkoituksiin. Hommaa ei helpota yhtään se että eniten kuluva koko, 5 ml:n ruisku on se sama josta teinipojat väsäilevät nuuskatykkejä.

Eilen illalla sain kuitenkin idean. Tiedän että täällä käy lapsiperheellisiä nukkekotiharrastajia ja lapsiperheiden kaappeihin niitä kaipailemiani 5ml:n ruiskuja kertyy.

Haen siis tämän kaltaisia ruiskuja joissa on tuo kapea kärki. Koko on ehdottomasti se 5 millilitraa, isompia ja pienempiä on riittävästi.

1039125.jpg

Jos kaapissasi lojuu tyhjänpanttina tuollainen kaipaamani ruisku jonka olet valmis vaihtamaan pieneen posliinikannuun, ilmoittaudu tämän kirjoituksen kommenttilaatikkoon ja valitse kannusi. Nämä neljä siis lähtevät maailmalle vaihtareina ja ensimmäinen vaihtaja pääsee valitsemaan kaikista neljästä, toinen kolmesta jäljellejäävästä jne.

Vaihtoehdot ovat siis: ruskea "taidekannu", Valkoinen sinikukallinen kannu, sininen sinikukallinen kannu ja valkoinen punakukallinen kannu.

1039124.jpg

Kommentoinnin jälkeen lähetä nimesi ja osoitteesi sähköpostilla osoitteeseen wooperster@gmail.com niin pistän minikannun sinulle postiin. Neljä nopeinta siis mahtuu mukaan tähän vaihtoon. :D

Sorry, ilmaisin itseni epäselvästi taas kerran. Tarkoitin että 1  ruisku ja vaihto per osallistuja niin pääsee useampi halukas mukaan. :D

--------

Edit:

Hurjan paljon kiitoksia jo tässä vaiheessa kaikille osallistujille! Nyt on neljä halukasta kasassa, joten alan selvittämään kannujen tulevia koteja. :D