1029008.jpg

Niin, siinä se sanko on. :D Sain viimein melkein vuoden aikomisen jälkeen kirjoitettua yhden vaivaisen sähköpostin keramiikkatukku Varniaan. Suosittelivat sopivaa valumassaa miniastioihin. Maanantaina sitten sain tehtyä tilauksen ja jo keskiviikkona Matkahuolto kiikutti paketin lähimpään Siwaan!

1029010.jpg

Pitihän sitä sitten heti valaa muutamia kappaleita kokeeksi. Nämä ovat vielä ihan röpöisiä ja silotusta vailla. Tuntui tosi hassulta kun aiemmin käyttämäni teollisuusmassa toimii paljon nopeammin. Tällä kivitavaramassalla miniastian valaminen on melkein yhtä hidasta kun teollisuustavaralla normaalikokoisten tavaroiden teko. Se on itseasiassa valtavan hyvä juttu, pystyn täyttämään useampia muotteja kerrallaan ilman pelkoa liian paksuista esineistä. Noissa etualalla olevissa kulhoissa on alle millin paksuinen seinämä, saa nähdä miten kestävät lasituksen.

Nähtäväksi myös jää, pystyykö näitä tekemään kertapoltolla. Siellä teollisuudessa kun totuin siihen että kaiken pystyi lasittamaan suoraan savelle ilman korppupolttoja.

Niin ja sitten pitäisi vielä opetella polttamaan näitä. ;D
Helppo nakki.


Nyt kirmaan opettelemaan juotosjuttuja!