Tässä Nuket-listan seinätavaraswapin satoa:

956997.jpg

Ette arvaakaan sitä riemua pikkupaketteja availlessa!

Ylärivi: Saanalta pieni nalletaulu lastenhuoneeseen, Nannalta tosi vanha raanu ja pienempi tekstiiliprintti,
Katjalta lintuaiheinen seinätekstiili ja Virpiltä jouluinen kranssi. Keskirivillä löytyy tauluja: Miralta kaksi vasemmanpuoleista, Tiinalta kukkataulu ja Lotalta Milou-taulu. Alariviltä löytyvät Hannan tekemä seinäkalenteri, Tiinan(tiani) puukyltti, Päivin säilytyslokerikko ja Marisan modernit taidejulisteet. Ihan alimpana köllöttävät Helin Kynttilälampetit.

Kyllä mun pitää nyt ruveta tekemään ihan oikeaa asuintaloakin että saan nämä kaikki arvoisilleen paikoille.

Kiitokset kaikille osallistujille!

Itse osallistuin swappiin romanttisilla peileillä. Taustana toimii balsanpalanen, johon liimasin palan "saksillaleikattavasta" peiliarkista, koristukset ovat ääriviivatarraa ja ruusut muovailin pronssinvärisestä fimosta ja lisäsin vähän kullan hohtoa akryylivärillä kovetuksen jälkeen.

957003.jpg

Onneksi on se sähkölehtisaha, muuten olisi tuo peili jäänyt pilkkomatta. :D

Kirppiksillä on tullut taas luuhattua, ja mukaan on tarttunut kaikenlaista juttua. Jos joku tarvitsee tuollaista Rakkautta on -nukkea voi kommentoida tähän kirjoitukseen. En vaan voinut jättää sitä kirppikselle lojumaan. :D  Isoista kynttilänjaloista tulee joko pystyuuneja tai tosi jyhkeitä pylväitä, Punaiset sorvatut hedelmäveitsen varret  pääsevät pöydänjaloiksi jonnekin, iso karmaisevan kiiltävä simpukka tulee huvipuistoon ja kiiltävät kankaat pääsevät varmaan luistelupukuihin jossain vaiheessa.

956996.jpg

Eurokankaan askartelupalalaatikkokin tuli taas ratsattua: Tuosta ihanan muhkeasta ruskeasta sametista oikeassa yläkulmassa ompelin jo pienen laukun.

956999.jpg

Mamma oli taas käynyt Hakaniemen hallissa ostamassa lilliputtinalleja! :D Tällä kertaa niillä on keijukaisvarustus. Sain myös hauskan sytkärin jota pitää vähän tuunata.

957000.jpg