Taisin tuossa jokin aika sitten kehua olevani ostolakossa. Nyt voin sitten julistaa sen virallisesti päättyneeksi. :D

Tässä joitain juttuja jotka ovat tarttuneet haaviin lakon aikana:

Työkalusalkku. Ostin, kun Lidlistä sai halvalla. Tästä tykkään tositosipaljon, ja ihmettelen että miten olen tullut näinkin pitkään toimeen ilman. Huomatkaa vasemmassa alalokerossa oleva Lindexin klubikortti, jota kaipaan aina Lindexin kassalla silloin kun niillä on jokin hyvä klubitarjous. Sillä on myös hyvä levittää tasoitetta. ;D

896956.jpg

Clas Ohlsonilta tarttui mukaan kolmen patterituikun paketti. Hintaa tällä oli vain 3,50, ja paketti sisältää myös varaparistot kaikkiin kynttilöihin. Joku oli tehnyt lyhdyn tuollaisesta puretusta kynttilästä, pitää perehtyä tuohon purkamiseen oikein ajan kanssa.

887484.jpg

Nauhoja roppakaupalla. Mulla on nauha-addiktio, en voi ohittaa edullisia nauhoja ostamatta niitä. Käyn säännöllisesti Tattarisuolla Helsingin Metallissa ja Raudassa, tuttavallisemmin Köyhien Stokkalla tsekkaamassa käsityöosaston. Sieltä löytää välillä tosi upeita nauhoja edullisesti, ja myös paksut sisustuskankaat ovat tosi edullisia. Suosittelen.

887473.jpg

Kirpparilöytöjä. Helmihärdelleitä, korviksia ja kynttilänjalkoja. Nuo puujalkaiset aion purkaa ja käyttää sorvatut osat johonkin tulevaan juttuun. Vihreä kynttilänjalka sijoituu jonnekin maailmanpyörän läheisyyteen.

887487.jpg

Katsokaa nyt tätä! Tämä sopii mielestäni täydellisesti muotokieleltään huvipuiston valaisimeksi! Jalkaosa on irrallinen ja sen sai käännettyä ylösalaisin, vähän maalia ja koristuksia pintaan eikä muuta tarvita. :D

887480.jpg

Kuvista puuttuu vielä kasa liimoja ja vielä on tulossa paketti Nukkekodista ja Lelusta. Että se siitä lakosta.

Sitten siirrytään lahjaosastolle. Äiti oli ostanut mulle Sinellistä täydellisiä puutarhatonttuja! Kiitos!

887470.jpg

Ja tässä loput viime tuomisista. Äiti on ihana kun se jaksaa kerätä mulle kaikki hyvät roskat talteen. Taas tuli erinomaisia muoviosia, yksi helmistä kasattu pannunalunen purettavaksi,  yksi unohtunut turkinkoru ja  taivaallisen suloinen matkamuistonalle, joka tulee varmaan huvipuistoon töihin vaikkei ihan aikuisen kokoinen olekaan.

887486.jpg

Kävin myös Mummin nappipussilla hakemassa aarteita. Mummi kuoli vuonna 1983, emmekä ole 24 vuodessa onnistuneet ammentamaan hänen varastojaan  tyhjiin. :D

Minitekeleistä ei ole kuvia luvassa vähään aikaan, nyt pakerran luistelupukujen ja erinäisten yllätysten parissa. Niistä sitten aikanaan enemmän.