Tällä viikolla on sattunut vain hyviä juttuja, ja mieli on viimeisen päälle korkealla! :D

Tällä viikolla olen olen osallistunut kahteen ensimmäiseen swappiin, minit-listan materiaaliswappiin ja nuket-listan seinätavaraswappiin. Materiaaliswapissa sain Caritalta kivan paketin, jossa oli kukkatarpeita, jänniä puurenkaita, pitsiä, kangasta, lavuaari ja ihan kaikkein parhaana juttuna  ihania silmätippapulloja. Nämä ovat sellaisia täyspyöreitä pulloja, itse olen nähnyt tähän asti vain vähän littania versioita. Kiitokset Caritalle! Seinätavaroiden osalta pitää säilyttää salaisuus kuun loppuun asti.

919915.jpg


Eilen alkoi työväenopiston kurssi, jolla pääsen toteuttamaan erilaisia juttuja. Siellä teen ainakin yhden nukkekodin rungon sekä karusellin. Pitkään oli epäselvää että järjestetäänkö kurssia ollenkaan, niin hitaasti ilmestyi ilmoittautuneita työväenopiston nettisivuille. Vielä ensimmäisen tunnin aikanakin jännättiin että tuleeko paikalle riittävästi porukkaa, paikkakin oli vähän vaikea löytää. No, porukkaa tuli lopulta riittävästi, ja oikein mukavanoloista väkeä onkin! :D

Kurssilla on vielä tilaa, se pidetään torstaisin Munkkivuoren ala-asteen puutyöluokassa kello 17-20.15.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset Helsingin Suomenkieliseen Työväenopistoon

Kurssi on jo hävinnyt kurssihausta, mutta soitto toimistolle ja tunnussana Pienoismallipaja Munkkivuoressa riittää varmasti oikean kurssin löytymiseen.

Päässä ihan surisee kun kaikkia uusia mielettömiä suunnitelmia kyhäilen.