Olen jo jonkin aikaa ääneen tuskaillut täällä ettei oikeanlaisia mininallekankaita löydy mistään. Huutoni kuultiin, ja Nuket-listalla  Kurjenpolven  Virpi ystävällisesti tarjoutui lähettämään mulle työssään syntyviä puuvillaplyyshisiä jätepaloja. Tänään ilo oli ylimmillään kun raahauduin töistä kotiin ja posti oli tuonut kaksi pakettia, molemmissa toinen toistaan ihanampia kankaita! (Ja täytyy sanoa, että aika suuria on jätepalat siellä päin. :D )

Nämä ovat todella täydellisiä mininallekankaita, silkkisen pehmeitä mutta silti mattapintaisia. Ja värit ovat ihania myös. :D Näistä syntyy vielä monta nallea.
 
808157.jpg

Tietenkin sitten piti heti päästä ompelemaan koenalle, ja niin syntyi Eetu, joka nököttää tässä kuvassa Saaran oikealla puolella (vai onkohan tuo Siiri, identtisiä kaksosia kun on niin vaikea erottaa toisistaan. ;D) Otin tarkoituksella kuvan suht läheltä täydellä salamalla jotta tuo kankaiden ero näkyy selvästi. Puuvillaplyyshi ei ole moksiskaan salamasta, kun taas samettinalle loistaa kuin joulukuusi. :D

Eetusta tuli aika potra poika, pitää vielä vähän säätää noita kaavoja tuolle kankaalle sopivaksi.

808156.jpg

Suurkiitokset Virpille ihanista kankaista! :D