813680.jpg

Sain mukavan kunniamaininnan Marilta  ja  Mimmkatilta   Kiitokset vain molemmille! :D

Olen tässä miettinyt että kenelle haluaisin maininnan laittaa eteenpäin, ja mukava suhteellisen uusi tuttavuus löytyi helposti. Bittipiilon Abana pitää mukavaa blogia ja rakentaa omaperäistä egyptihenkistä nukkekotiaan. :D

Toinen maininnan saaja on kyllä poika, mutta haluan esitellä kaikille Pikkutalvion, joka on ehdottomasti ihanin moottoriajoneuvo päällä maan. :D Blogi päivittyy harvakseltaan mutta kuvat ja tarinat ovat supersuloisia!

---------------------------------------------------

Sitten varsinaisiin minihömpötyksiin. Olen laittanyt itseni kahden kuukauden ostolakkoon, kun välillä tahtoo lähteä mopo käsistä ja materiaaleja on kaikki nurkat väärällään. Sorruin kuitenkin heti ensimmäisellä kirpputorilla kun löysin tämän:

813677.jpg

Tämä on siis pahvinen kirjepaperilaatikko, korkeus 13, leveys 19 ja syvyys 11 senttiä. Ja hinta 50 senttiä. Tähän sisustan vielä ihan miniminitalon.

Kävin kesällä Villa Mathildan näyttelyssä, ja siellä sydämeni sulatti ihan totaalisesti pienenpieni hiiritalo, joka oli tehty matkailuauton nukkekodiksi. Tästä tulee jotain samantyylistä.

Ja lakko "jatkuu" ;D