Tässä vielä jatkoa viime viikonlopun askarteluista. Aloitin jo jokin aika sitten tekemään maailmanpyörään lipunmyyntikojua. Päivän sahailin vaneria, liimailin tapetteja ja ulkolaudoituksia ja maalasin koko roskan kahteen kertaan. Ensin tyylilleni uskollisesti ihan väärän sävyiseksi oranssiksi ja sitten tuollaiseksi vaalean keltaiseksi. Liimasin myös ikkunalaudat kiinni jne..

802395.jpg

Sitten tuo laudoitus rupesi tympimään, joten se piti repiä irti. ;D Myös ikkunanpokat olivat tässä vaiheessa liian räikeät joten ne piti maalata uudelleen. Kun laudoitus oli irrotettu rupesin miettimään että millä ihmeellä tuon saa sileäksi???

Olin kuitenkin liimannut laudat bostikilla ja sen mössön hiominen pois mistään pinnasta lähentelee mahdotonta tehtävää joten se ei tullut kysymykseenkään. Päätin kokeilla mannaryynirappausta ja siitä tuli oikein kiva.

802396.jpg

Nyt ovi ja ikkunalauta ovat liian hailukat, mutten uskalla alkaa maalaamaan niitä enää kertaakaan ettei mene taas metsään. Kuvassa näkyy myös alusta, joka pitää vielä sahata kahtia niin että lipunmyyntikoju jää omaan blokkiinsa. Tämä helpottaa koko rakennelman siirtelyä ja sijoittelua.

Ja tärkein viimeiseksi: koko viime viikonlopun työläin homma oli maailmanpyörän turva-aita. Pitäähän sellainen olla ettei kukaan vaan vahingossa kävele liikkuvan pyörän alle. :D Materiaalina balsa ja cocktailtikut.

802399.jpg