Kesäreissuilla on ollut mukavasti aikaa pieniin ompelujuttuihin. Nallepussukka on kulkenut matkassa koko kesän ja tässä on tuotoksia ...öööh noin 13 kappaletta nalleja. Suurin osa on vielä nakuja, ja parilta täytyy vielä ommella silmät tai korvat uusiksi, mutta sen aika on vasta myöhemmin. Aloitin sen ihanan mininalleompelukirjan malleista mutta ei mennyt kun pari päivää kun jo aloin kokeilla erilaisia piirteitä nallukoille, ja nyt mulla on jo omat kaavat aikuisiin, teineihin ja lapsinalleihin, tytöt ja pojat vielä omanlaisillaan piirteillä. Kun vielä hermot kestäisivät vauvojen tekoa. :D

Kankaita pitäisi vielä löytää erilaisia. Tuo harmaa liekkisametti on mukavan ohutta ommeltavaksi, mutta se kiiltelee kuvissa ihan liikaa. Vaaleanruskean samettipalan löysin Polvijärveltä käsityökaupasta 50 sentillä ja siitä saa vielä ehkä 5 nallea mutta sitten sekin on loppu. Tällä hetkellä mulla on suuri kiusaus teurastaa trikoosamettiset kotipöksyni nalleiksi, kun kankaat tuntuvat olevan kiven alla.

777421.jpg

Osa näistä nalleista jää omiin projekteihini, mutta suurimman osan olen luvannut lahjoiksi esimiehilleni jotka ovat myös innostuneet nukkistelusta ja alkavat pykäämään omia taloja.