Taas on vierähtänyt toista viikkoa lomaillessa, ja askartelut ovat olleet vähän katkolla. Tänään kävin kuitenkin Sinellissä ostamassa vaunuihin kannatinketjut ja renkaita kiinnitykseen. Ostin jo rautakaupasta kupariketjua, joka oli täysin yhteistyökyvytöntä ja jumalattoman painavaa... Tavan koruketju toimii mainiosti, on kaunista katsella ja kestää vaunujen painon ainakin toistaiseksi. :D

Tässä ensin kuvaaa edestä:

768429.jpg

Sitten vähän yksityiskohtia, tuota ääriviivatarraa tuli survottua vähän joka väliin, kun se kiiltelee niin kauniisti. Yritän aina hyödyntää kalliit tarra-arkit viimeisen päälle, ja tuon vaalean jalustaosan tarrat ovat sellaisia jotka jäivät noiden pronssiosan köynnosten väliin. Sopivat mun mielestä täydellisesti tuohon jalustaan, ja joskus tulevaisuudessa aion hyödyntää sitä myös aidantolpissa.

Jokaisen sakaran päässä on sitten valtaisan mauton muovistrassi, joka yrittää esittää jonkin sortin lamppua. Mun insinöörintaidot kun eivät riitä tämän sähköistämiseen, pääasia on että se pyörii.

Vaunuihin piti myös asentaa turvaketjut, ettei kukaan vaan putoa kyydistä. ;D

768427.jpg

Tässä vielä etuviistosta. Kyydissä on paljon keskeneräisiä alastomia nalleja, joista sitten enemmän joskus toiste.

768430.jpg

Taisin viimeksi mainita, että seuraavalla kerralla on sitten valmista, mutta tämä ei tule valmistumaan vielä kuukausiin. Koska kävi niin onnellisesti että tämä pysyy pystyssä ihan ilman alustaa, en laita sitä ennenkuin pyörän tuleva sijoituspaikka varmistuu. Tällaisenaan pyörän saa mahtumaan kohtuullisen kokoiseen vitriiniin, mutta 40 sentin jalustan kanssa se ei enää ole mahdollista. Joten aika näyttää tämän kohtalon ja sillä aikaa keskityn uusiin haasteisiin.