Viime viikon vietin  Posion ja Kuusamon maisemissa mökkeillen.  Turistinähtävyyksiä  sielläpäin on aika vähän, mutta materiaalihankintoja tein taas. Siinä olivat seurueemme nuorten miesten hermot koetuksella, kun jokaisen kangaskaupan ja halpahallin edessä oli pakollinen pysähdys. ;D

Posion kirjakaupasta löytyi paperinarua kaikissa sateenkaaren väreissä, ostin luonnonvalkoista ja vaaleanruskeaa tuleviin punontaprojekteihin. Jostain halpahallista tarttui mukaan paperinaruihin nojaava nalleneito ja peilipallo joka tulee tulevaan yllätysprojektiin.

Oikealla laidalla seisoo Hermanni-hirvi joka löytyi Rukalta, ja hänen takanaan möllöttää kymmenen rullaa saumurilankoja, jotka ostin Kuusamosta Jessi-nimisestä kaupasta hintaan euro/kerä. Nyt riittää minivirkkauslankoja koko loppuelämäksi. Rullassa on nimittäin viisi kilometriä lankaa. :D

Loman aikana piti olla aikaa ommella pikkunalleja, mutta piinallisen niskajumin takia ompelin vain takastulomatkalla, ja ainoa valmistunut nalle on Eemeli, joka istuskelee kuvan keskellä. Eemeli on ensimmäinen tekemäni nalle jolla on kääntyvä pää. Tyylilleni uskollisena en ostanut oikeita niveliä vaan tein ne kahdesta pienestä muovinapista. Irtopäitä ja -jalkoja sain sentään tehtyä muutaman nallen verran.

722468.jpg

Vähän ennen lomaa sain äidiltäni tuliaisia Hakaniemen hallista. Kolme kukkapäistä nallea menee tuunaukseen ja maailmanpyörän asiakkaiksi, ja miniminiminibukovskikännykorunallet menevät tulevan kauppatalon lelukauppaan vauvanukeiksi.

722467.jpg

Eivätkö ne olekin ihan syötävän suloisia?