Tässä hieman vaihekuvia maailmanpyörän edistymisestä. Pari päivää sitten sain liimattua tähtielementit mäntyrimoista. Noiden sahaamisessa jiiriin oli aikamoinen homma, ja jälki on taas sen näköistä että varsinainen turisti on ollut asialla. :D Sahasin myös samoista rimoista lehtisahalla tuollaisia pieniä puolikuita jotka liimasin noihin sakaroiden kärkiin. Kahta samanlaista kärkeä ei tästä laitoksesta löydy. Onneksi on tuo iso paperimalli, sen päällä voi aina varmistaa että hommat menevät edes suurinpiirtein suoraan.

731612.jpg

Viime yönä valvoinkin sitten maalaushommissa puoli neljään. Enää pitää vähän sahailla ja porailla, ja saan tuon tähtielementin kasattua. Tässä kuvassa Suunnitellaan jo jalustaa, alkuna ovat nuo kahvikupin molemmin puolin olevat rimat. Kamala hakeminen on noissa kulmissa, varsinkin kun materiaalia on rajoitetusti.


731615.jpg

Tästä tulee niin valtavan iso rakennelma, että tällä hetkellä uskoni sen kasassapysymiseen on aika lähellä nollaa.

Kuvasin näitä tuolilla seisten joten kuvakulmista saa päänsäryn, sori.

731620.jpg

Olen aivan rakastunut tuohon pronssimaaliin jolla on maalattu nuo tähdet. Ostin sen Model-exposta ja pitää varmaan mennä käymään Tampereella että sitä saa lisää. Pronssisten osien päälle tulee vielä tiheää koukeroköynnöstä ääriviivatarralla, kunhan muru on porannut reiät oikeille kohdille.

Tässä vielä kuva vaunujen koristeista. Aika simppeliksi jäivät, kun sopivia tarroja ei kasva joka oksalla.

731625.jpg

Nyt pitäisi vielä keksiä että minne tällaisen saisi laitettua valmiina....