Viime aikoina en ole ehtinyt tekemään juuri mitään järkevää, maailmanpyörän vaunut ovat edelleen vaiheessa kun muu elo haittaa askarteluja. Onnistuin myös tärvelemään ensimmäiset vanerini sahailemalla niitä vähän miten sattuu. Uusia odotellessa...

Laitan tähän kuitenkin pari kuvaa viime päivien ostoksista ja muista aarteista:

Kävin lauantaina Miniatyyrimarkkinoilla Hollolassa. Järjestäjille kiitokset mukavasta tapahtumasta, toivottavasti samanlaisia tulee lisää!

Ostokseni keskittyivät materiaalipuolelle, ostin liimoja, kirpputoriosastolta balsaröykkiön ja sälekaihtimen säleitä sekä erilaisia viiluja, nauhoja ja kasan nahkanäytepaloja. Valmiita tuotteita ovat matot ja pari pitsiliinaa, jotka ovat niin hienoja että myyjä olisi voinut pyytää niistä kymmenkertaisen hinnan, mutta olivat kuulemma niin pieniä. :D

667640.jpg

Roska-aarre-osastolta löytyy vasemmalta reunalta Äiskän kätköistä kaivellut viime kesän turkinkorut, joita kuulemma laitetaan siellä kaupoissa ihan väkisin naisasiakkaiden käsiin. Tämän kesän matkaa varten ohjeistin mamman ojentamaan ilmaiskorun laittajalle myös toisen käsivarren koristeltavaksi, niin kivoja hajuvesipulloja ja pöydänjalkoja noista saa!

Keskellä musta retiisipaketin alusmuovi, josta saa huippuhienoja neliökoristeraitoja tai pienten leivosten pohjia. Oikealla ällömystyttävää karkkilitkua sisältäneet roll-on-putkilot joista ajattelin tehdä pylväsvalaisimet yhteen tulevaan yllätysprojektiin. Jouduin ostamaan tuollaiset ja värväämään pari pikkumiestä tyhjennyshommiin kun kaupan kassalla näin nuo. : )

Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä yläreunan miekkateline,korurasia ja korut jotka mussukka raahasi mulle kotiin, olivat menossa töissä jollekin roskalavalle.

667638.jpg

Nyt häivyn rakentamaan lentokonetta tulevan lelukaupan katon koristukseksi.