Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia arvontaan osallistuneita. Komenttejanne on ollut ilo lukea, niin monenlaisia oivalluksia on kaikille tullut matkan varrella. Itse pidän oivaltamisen iloa ehkä suurimpana viehätyksenä kaikissa kädentaidoissa. Ensin opetellaan jokin tekniikka ja tehdään pari juttua ohjeiden mukaan ja sitten aukeaa ideahanat ja loppu onkin jo silkkaa luovuutta.

Monet ideat on tässäkin maailmassa keksitty sataan kertaan, muttei se menoa haittaa. Oma oivallus on kuitenkin aina uniikki jollain tavalla. Itsekin imen netistä ja kirjoista ideoita sienen lailla, ne jäävät jonnekin takaraivoon hautumaan ja pullahtavat sieltä esiin toivottavasti oikealla hetkellä.

Mutta sitten pääasiaan:

Arvonnassa sydänastiaston voittivat:

Tea ja Liimanäppi

Perustaessani arvontaa ajattelin, että haluan ehdottomasti valita yhden palkinnon saajan itse enkä todellakaan tajunnut miten vaikeaa se tulisi olemaan. :D

Pinnalle nousi kuitenkin monen kommentista itse tekemisen ilo, ja oivalluksena se että osaa tehdä jotain ihan itse. Arvoinkin tämäntapaisten kommenttien kesken kolmannen palkinnon, eli tuon vaaleansinisen setin ja sen voitti:

Pia

Voittajia pyytäisin toimittamaan osoitetietonsa sähköpostiosoitteeseen wooperster@gmail.com, niin laitan palkinnot postiin.

Kiitokset vielä kerran kaikille osallistujille, sain taas aika kasan uusia blogeja seurattavaksi!