Mä olen pitkään vältellyt kaikenlaista paperiaskartelua, koska se ei vaan ole mun juttu millään tasolla. En ole oikein tajunnut mitään ATC- tai Maze book -hurahduksia jotka tulee vastaan joka toisessa blogissa. En myöskään ole oikein tajunnut skräppijuttujen päälle, kaikki kaupoissa olevat tarvikepaketit on vaan vaikuttaneet sikahintaisilta ja olen ohittanut ne tyynesti perehtymättä asioihin.

Mutta tänään se iski, luin Maze book -ketjun  askartelukammarista ja siellä puhuivat Tiimarin skräppipaperipaketeista joissa on 12 kappaletta 12x12 tuuman skräppipapereita alle neljällä eurolla, ja katsokaa:

469970.jpg

Näistähän saa vaikka mitä!!! Tulevat hitsin paljon halvemmiksi kuin nukkekodin tapetit, ja ovat kauniita kuin mitkä. Nuista päällimmäisenä olevista vihreän ja keltaisen sävyisistä tulee tapetit omalle ostarilleni joka on vasta ajatuksen asteella, vaaleanpunasävyisistä tulee tapettia ja paljon muuta tulevaan yllätysballeriinanalletaloon ja retrommista ehkä jotain Maze bookkeja, kokeilin nimittäin sitäkin ja sillä tekniikalla saa tehtyä nukkikseen valokuva-albumeja. Ja sitten vielä hatturasiapapereita ja vaikka mitä! Pikkunallein talon kahteen kertaan maalatut seinätkin ovat nyt vaarassa muuttua vielä kerran...

Ideat pursuu päässä ja pitäisi tehdä pääsiäismunia. :D

Ja lähteä kylään. :D