Pikkunallejen talossa on maalattu ahkerasti. Talon ulkoseinät eivät sittenkään ole oranssit, vaan vihreät. Myös valkoiset ikkunanpuitteet ja ikkunalaudat on asennettu paikalleen. Vihreä väri ei oikeasti ole ihan noin tumma kuin kuvassa näyttää.

428286.jpg

Huoneiden seinät maalasin akryyliväreillä, molemmat suurinpiirtein yhtä epämääräisillä väreillä. Lattiat on petsattu kiiltävällä ruskealla akryylivärillä joka on laimennettu tooosi laihaksi litkuksi. Tästä kuvasta näkyy taas se, ettei kannattaisi maalata asioita yön pimeinä tunteina. Olohuoneen seinät ovat ihan laikukkaat.

428293.jpg

Keittiöön rakentelin kaapiston. Taas sarjassamme ensimmäisiä ikinä. Ovet eivät oikein tahdo avautua ja ne vinksottavat vähän miten sattuu. Ja vetimet puuttuvat vielä. Niin ja lavuaari jonka unohdin tekemisen tuoksinassa. Tämäkin menee varmaan uusiksi vielä jossain vaiheessa.

428304.jpg

Seinälle näpräsin vielä maustehyllyn, joka on vielä teipillä kiinni ja näyttää juuri rojahtavan alas. Hyllyn alapuolella on vielä tanko, johon ripustetaan sitten jossain vaiheessa kauhoja ja sensellaisia.

428310.jpg

Sitten vielä kiitoksia kahdelle blogini lukijalle.

Toisen blogista löysin vinkin lattioiden käsittelystä laimennetulla akryylivärillä, säästit minulta reissun rautakauppaan.

Toisen blogista löysin vinkin sähkölaitteiden purkamisesta, ja mukavista keittiöpurnukoista joita sieltä piirilevyistä irtoaa.

Juuri nyt ongelmani on se, etten kuollaksenikaan muista keitä te olette, mutta jos tunnistatte vinkeistä itsenne, täti nostaa kukkahattua ja kiittää kera ison märän pusun. :D