Pikkunallein talossa tapahtuu oikein urakalla. Katto on irrotettu, kaikki listat poistettu, talo hiottu ja pohjamaalattu, puulattiat asennettu ja nyt on kalustuksen ja tapetoinnin aika.

Keittiöön on jo syntynyt pari seinähyllyä ja ruokapöytä, tuolit ovat työn alla parhaillaan. Tuo korkea hyllykkö on ihan liian rimpula verrattuna pöytään joten se menee vaihtoon. Pöytä on hivenen liian korkea nalleäidille mutta sen kanssa on ehkä vain osattava elää, en ehkä uskalla alkaa lyhentelemään jalkoja kun se on jo liimattu kasaan. En myöskään osaa päättää millaisen hellan tekisin, olisiko se integroituna pitkään tasoon takaseinälle vai oma erillinen yksikkönsä? Päässä lyö tyhjää toteutuksen suhteen.

Kalusteita tekisi mieli jo ruveta maalaamaan, vaikkeivät ne ole vielä edes valmiita eikä koko talon väriskaalasta ole aavistustakaan. Ajattelin jotain pehmeän oranssin sävyä ulkoseiniin mutta sisäseinistä ei ole aavistustakaan.  En myöskään oikein osaa päättää että lakkaisinko lattian kirkkaalla vai sävytetyllä lakalla. Koko talon värityksen pitäisi sopia noihin vanhoihin vaaleansinisiin kalusteisiin.

Ideoita?

415173.jpg