Joku saattaa vielä muistaa epämääräiset lelumaailmanpyörän piirustukset jotka esittelin kesällä? Projekti jäi vähän kesken kun kuvittelin sahaavani osat leppoisasti mökin pihassa hyvässä seurassa ja auringonpaisteessa. Juoksin kuin pieni elukka saadakseni kaikki tarvittavat materiaalit ja välineet mökille mukaan, perillä huomasin että sahanterät jäivät kotiin eikä uusia ollut lähimaillakaan. Into siinä vähän hiipui ja projekti jäi hyllyyn hautumaan.

Nyt kuitenkin eräs pikkumies täyttää 2 vuotta ja on vähintäänkin kohtuullista että ison maailmanpyörän suurimmalla fanilla on oma leluversio jota saa pyörittää ihan itse.

Tässä vaiheessa ollaan nyt. Kaikki osat on sahattu ja korit on liimattu kasaan ja maalattu. Kaikki on muuten ihan OK mutta olin hölmö ja sahasin jalat liian ohuesta vanerista joten ne täytyy vielä sahata uusiksi.

1253628502_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

I started this project in the summer, the plan was to saw the pieces in the summer cottage with time, sunlight and good company. I ran like an idiot to get all the stuff to the cottage, but I forgot the sawblades home. That kind of killed the spirit of this project.

Now the 2nd birthday of certain young guy is coming up and I found the strength to finish this. All the pieces have been sawed and the baskets are finished. I used too thin plywood for the legs so I have to make them again. I'm hoping to finish this next weekend.